ما هي فائدة تحليل نقطة التعادل؟

تم إضافة السؤال من قبل Ali Fadl , Finance Manager , Almanarat Medical CO
تاريخ النشر: 2015/12/22
Ahmed Samy Ali Salem
من قبل Ahmed Samy Ali Salem , بائع معرض , رنين

اولا نقطة التعادل هي النقطة اللي فيها التكاليف = الربح يعني مفيش مكسب ولا خسارة للشركة وحسابها بفايدة ان انا لو بعت وحدات اكتر منها يعتبر ربح للشركة ولو بعت اقل منها تعتبر خسارة

Ahmed Adnan
من قبل Ahmed Adnan , Senior Accountant , Saudi Industrial Resins limited

تفسر العلاقة بين كل من التكلفة وحجم الأنتاج والعائد