How can we test drainage pipes?

تم إضافة السؤال من قبل Fahmi Mohammed Hasson Ishag , Site Civil Engineer and Assistant director , Arab gulf group consultants engineering
تاريخ النشر: 2015/12/17
Hassan Ghanem
من قبل Hassan Ghanem , Project Engineer , ADMAC

test by Air until2 bar, or by filling water the time is depending on the kind of pipes

Mishari Nasser
من قبل Mishari Nasser , General Manager of Strategy and Regulation General Department , Ministry Of Culture - Saudi Arabia

we can test it by smoke test