كيف تدعم مبيعاتك كمندوب مبيعات في موسم الكساد اذاكانت سلعتك او منتجك موسمي ؟

تم إضافة السؤال من قبل waleed hakim , مدير مبيعات , الشركة المصرية الاوروبية للمنتجات الغذائية (شيفي ميكس)
تاريخ النشر: 2015/12/15
Mohamed Mowafy
من قبل Mohamed Mowafy , مندوب مبيعات , المجموعه المتحده للزيوت والدهانات (يونايتد)

بالعروض والخصومات ليهم عامل مؤثر

شيماء فتحي حسن علي النو
من قبل شيماء فتحي حسن علي النو , HR Coordinator & immigration and labor office website supervisor , HR Department, Alabbar Group, UAE

العروض الترويجيه التي تساهم في ارتفاع نسبة المبيعات

Mostafa Mohamed
من قبل Mostafa Mohamed , مشرف مبيعات اقليمي , مصنع المقرمش الأول

اعتقد العروض بيكون ليا دور كويس بيساعد فى الموضوع ده