How to make a program in Excel using macro sheet?

تم إضافة السؤال من قبل NIDHUN kannamparambil , accomplished Electrical Sub Engineer , KERALA STATE ELECTRICITY BOARD
تاريخ النشر: 2015/12/14
Syed Ilyaz
من قبل Syed Ilyaz , BI Manager , Syren Technology

We write program in VBA (Visual Basic Application) editor for excel macro by entering Alt+F. To better use of program in excel we can use recording macro then we can edit the program to get accurate result by using Macro.