How to Make multiple Automation Ledger in Excel without using Macro or VBA only but with uses only simple formula and links... Can it be possible?

Can Any one design, Excel Automation ledger multiple sheets Without using VBA or Macro.

تم إضافة السؤال من قبل Nadeem Bhuri , Accountant , Aisha Bawany Academy
تاريخ النشر: 2017/03/06
Smruti  Ranjan  Swain
من قبل Smruti Ranjan Swain , System Engineer , Tech Mahindra

yes, it is possible.

Using DataDriven Framework we can do it easily