How to program in Macros..? when to use Macros.?

If Macros is used for visualization of data then how is it different from Tableau..?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Khader Shaik , Cyber Crime Lawyer , Grofers
تاريخ النشر: 2017/12/17
Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

Macros can be created by, under Developer menu click on Record Macro, complete you tasks from Developer menu click on Stop Recording. This will create a simplest macro which you can further enhance (if you know VBA).

Macros are used to perform repeated tasks or to build custom functionality in application.