عايز اعمل بيت من الفوم يستحمل اكبر وزن ممكن ازاى اعمله؟ وازاى اعمل اختبار على الخرسانة لمعرفة اقصى وزن؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hamdy
تاريخ النشر: 2015/12/11
محمد على محمد احمد على
من قبل محمد على محمد احمد على , مندوب تسويق ومبيعات , Gemma Ceramic & Porclien

هو اصلان لايوجد بيت من الفوم

Ghassan Mustafa
من قبل Ghassan Mustafa , Civil Engineers (Site Engineers) , AL-KARNAK H.Company

من اجل ان تختبر قوة الخرسانة يجب ان تستخدم اختبار الكسر عن طريق الجهاز واقل قوة ينصح باستخدامها للبيوت العادية هي كغ/م٣