في يوم اجازتك، أخذت أطفالك في نزهة طال انتظارهم لها. وانصل بك عميل مهم يخبرك بأنه وافق على عرض قدمته له ويحتاج إلى انهاء الصفقة اليوم. فماذا تفعل؟

<p>1. هل تعتذر منه</p> <p>2. تعيد اطفالك الى البيت وتذهب لانهاء الصفقة مع العميل</p> <p>3. توكل الموضوع لزميل لك تعلم بأنه غير كفؤ ويمكن أن يؤثر سلباً على العميل</p> <p>4. توكل الموضوع لزميل منافس لك والذي ستسجل الصفقة بإسمه</p>

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/12/15
Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

انا في نظري: يحطئ من يضع العمل في المقام الاول.  عميلك قد يتفهم الوضع، ولكن اطفالك لن يفهموا ذلك. حتى لو لم يظهروه. أنا شخصياً لن أضحي بابتسامة على وجه أطفالي مقابل ابتسامة من العالم اجمع.

noha salah
من قبل noha salah

مع احترامي طبعاا

مين في مصر بيفسح عياله

حتي لو حصل وفسحهم

مين في مصر ممكن يقول لعميل لا

ومن امتي  اصلا العيال بتفرق معاهم  ان ابوهم يخرج معاهم اهم حاجه الفسحه

ههههههههههههههه

محصلتش في تاريخ حياتي علي الاطلاق

عن رائ انا من الواقع اللي عشته في حياتي

انه هيسب اسرته في مكان اللي خارجين عليه ويروح يخلص الشغل ويرجع تاني

الاولاد اولا ثم ياتى اى شىء بعد ذلك لاننا نعمل من اجل الاولاد فهم الابقى

Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

فى الأيام اللى زى دي الواحد يقفل التليفون أحسن

smah anwar
من قبل smah anwar , مديرة تسويق , الوعد جروب

ارد اقوله اتفضل طبعا الوقت الى يناسبك انافى انتظارك والاولاد اروحهم طبعا لان الشغل عندى اهم شئ والاولاد اعوضهم من ناحية اخرى

Mohammed Alsharif
من قبل Mohammed Alsharif , مشرف نظافة , المركز الطبي للهيئة الملكية بينبع

في البدايه احاول ان اعتذر من العميل وأن نحدد أقرب وقت ممكن لانهاء الصفقه .. فإن لم يكن ذلك ممكنا أعتذرمن أولادي أوضح لهم الاسباب وأعدهم أنني سوف أعوضهم في وقت اخر وأذهب لانهاء الصفقه مع العميل .

احمد جمال جميل
من قبل احمد جمال جميل , محامى , مكتب محامى خاص

اعيد اطفالى

ashraf mansour
من قبل ashraf mansour , مدير علاقات عامه , هندسه وتوكيلات تجاريه

احدد موعد مع العميل يتناسب معه وفى نفس الوقت يتناسب مع وعدى مع اسرتى

ahmad tawfik mansour sharaf eldin
من قبل ahmad tawfik mansour sharaf eldin , نائب مدير الجودة , مستشفي الأطفال التخصصي ببنها

اشكره بداية علي ثقته في منتجنا وابدي حرصي الشديد علي الرغبة في لقاءه واعتذر اني لدي ظرف اسري قهري يمنعني من مقابلته ، ولا اتركه الا ويحدد موعداً لإتمام الاتفاق الا اذا كانت هذه الصفقة هتضيع بالفعل عندها يمكن شرح الوضع للزوجة وهي هتساعدني علي الذهاب بدون زعل اولادي

hameda Abdallah
من قبل hameda Abdallah , متدرب , لايف تكنولوجى

اعتذر لابنائى عن النزهة و اوعدهم بنزهة اخرى فى يوم آخر و زيادة المزايا الموجودة فى النزهة القادمة كزيارة اماكن جديدة عليهم و شراء اغراض جديدة و اوصلهم للبيت واذهب لانهاء الصفقة حتى لا اخسر عميل بالشركة فذلك يؤثر على سمعة الشركة و على مكانتى بها .