متى يتم وضع الحديد الاضافى فى البلاطة المصمتة؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى
تاريخ النشر: 2015/12/05
hussein mohamed hussein
من قبل hussein mohamed hussein , مهندس مدني , ''''''''''''''

ممكن لو في حطه بنحط فوتير وعدتان بتباء في الحمام وممكن لمل يزيد اسبان عن 5 متر بنسلح الركان بمروحة و ممكن لو في فتحة في السقف بس بتقلب فلات وبيكون ليها تفصيلة