What is the protection on the motor? ما أنواع الحماية على الموتور؟

تم إضافة السؤال من قبل gaber oraby , Site Project Manager , ACCURATE (MEP PROJECTS)
تاريخ النشر: 2013/09/08
حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

over current, overload, speed sensor, draft switch, pressure switch, and circuit breaker

SYED SAQIB AHMED
من قبل SYED SAQIB AHMED , Junior Shift Engineer , KANUPP

Fuse / C.B

·      Over load relay ( thermal relay)

Ground fault relay

Instantaneous fault relay

ahmed saad eldin elkasass
من قبل ahmed saad eldin elkasass , استشارى مشروعات للحماية الكهربية , المجموعة الهندسية السعودية العالمية

Overcurrent protection

 Thermal Overload protection

mahmoud mohamed metwaly
من قبل mahmoud mohamed metwaly , LEAD TESTING AND COMMISSIONING ENGINEER , AL-BABTAIN CONTRACTING COMPANY

if u mean the devices used .ithink people answered u but if u know the types ..its depend on the size of motor ..medium voltage motor have many types of protection like :

1. over current

2.undervoltage

3.negative sequence

4.winding temperature

5. diffrential protection

علم زانوسى
من قبل علم زانوسى , ادمن , شركه الاتحاد

الاوفر لود او فيوز

Ahmad Khalil
من قبل Ahmad Khalil , Middle East Project Supervisor , Pladis Group - FMC Ulker

Circuit breaker

overload

thermal motor protector

Ahmed shawky
من قبل Ahmed shawky , Team Leader Electrical Technical Office , Redcon Construction

Motor Bearing FailureMotor Over HeatingMotor Winding FailureReverse Motor Rotation

Sunith Gainla
من قبل Sunith Gainla

الحماية تختلف عن المحركات تصنيف أصغر وأكبر. للمحركات تصنيف الصغيرة - أكثر من الحماية الحالية يعمل إلا من خلال أكثر من الحمل التتابع. للمحركات تصنيف كبيرة - أكثر من الحالية، للكشف عن درجة الحرارة المقاومة، وعلى مدى الجهد، والفشل المحامل، وانتر تتحول دوائر قصيرة، قصيرة الدوائر3 المرحلة هي مجورلي برامج الحماية المستخدمة.

abdelraouf mostafa ibrahim
من قبل abdelraouf mostafa ibrahim , Maintenance Manager , Green Valley Company for Food Industries

circuit breakerكونتاكتورoverload

fuad ismail
من قبل fuad ismail

الحمايه الحراريه من زيادة الحمل الحمايه من زيادة التيار بتاخير زمني بداية التشغيل

osama alrashdan
من قبل osama alrashdan , مهندس موقع , الشبكات للمقاولات الكهربائية والميكانيكية

الحماية من ارتفاع التيار، الحماية من ارتفاع الحمل، الحماية من ارتفاع لو انخفاض الجهد ،