To respond to media fragmentation, marketers are moving away from mass marketing and engaging in:

A. mass media communication.

B. television advertising.

C. micromarketing.

D. mass production.

E. relationship management.

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hendy , Commercial director & Co- founder , The matchers
تاريخ النشر: 2015/11/22
ibrahim alabdulwahed
من قبل ibrahim alabdulwahed , Administration Manager , Saudi Arabian Parsons Corp

according the job demands, mass production is more essesntial to consider