Which process groups must be included in every project?

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Salah Amir Amir , Operation support Team leader , sudatel
تاريخ النشر: 2015/11/19
kais saab
من قبل kais saab , Partner Architect , Arch Atelier

planning that define all the activities and resources and establishes schedules and other plans while producing the project management plan.

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Planning

development

Implementation.

Rami Abbas
من قبل Rami Abbas , Sales Manager , Al Houda Contracting and Real Estate Development

  • Planning
  • Initiating
  • Executing

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Planing & Strategy

human touch

Executive section