How do we determine the bending moment and shear force for the structures?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ziyavudeen Basheer , Project Engineer (Civil and Architectural) , Horizon Interiors W. L. L
تاريخ النشر: 2015/11/19
Mustafa Seif El Nasr El Mahdi
من قبل Mustafa Seif El Nasr El Mahdi , Civil Project Engineer , SAAD H.ABU KHADRA ( SAK )

maximum moment located at supports . maximum shear located in the middle of the slab