After how many centimetre shear force act on the member from face of the support ?

تم إضافة السؤال من قبل Firas Al-barqawi , Site Engineer , شركة الجابر للتجارة والمقاولات
تاريخ النشر: 2014/08/31
Mahmoud Abdulkader    Darwish
من قبل Mahmoud Abdulkader Darwish , Consultant Bridge Engineer , Brench IDS consulting company

 :  equal h/2 from face of the support which h means depth of member

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

agreed with Engineer Mahmoud Darwish

Tarek Alahmar
من قبل Tarek Alahmar , Project Manager , Ertas Mimarlik

the distance = H/2 from face of the support H= the depth of member

جعفر هندي زين السقاف
من قبل جعفر هندي زين السقاف , مهندس أستشاري , مشاريع اﻻشغال العامة

Agreed with the answers above given by brothers Mr.Mahmoud Darwish &Mr.Tarek Alahmar