In an I –section beam, the bending moment is resisted mainly by A. Flanges only B. Web only C. Both by flanges and web

تم إضافة السؤال من قبل Ridha SAIDANI , Maintenance Manager , SOMIPHOS / Technical Direction
تاريخ النشر: 2015/03/05
Adil Syed
من قبل Adil Syed , Structural Engineer , Eng. Adnan Saffarini Office

C. Both by flanges and web though web provides the major resistance.