ما العلاقة بين الطن تبريد والكيلو وات وقدرة الكمبروسر؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hassanein Abohelp Mohamed Hassanein Abohelp
تاريخ النشر: 2015/11/10
Mohamed Shahawy
من قبل Mohamed Shahawy , Senior Mechanical Engineer , Ebtekar al Memar For Trading

ببساطة الطن التبريدى يساوىالف وحده حراريه برياطانيه لكل ساعه

ولحساب قدرة الضاغط

الحصان الكهربائى يساوى8الاف وحدة حراريه بريطانية لكل ساعه وبالتالى

الطن التبريدى يكافئ1. حصان

1Tr=0BTU/hr

1hp=BTU/hr

Mohammed Ramadan Hashem Elmasry
من قبل Mohammed Ramadan Hashem Elmasry , فني تبريد وتكييف , فروست اير / تكنو لاين / الخليج الناصري

الحصان الميكانيكى يساوى وحده حراريه بريطانيه طن التبريد يساوى0 وحده حراريه بريطانيه الحصان الكهربائى يساوى وات اذا حبيت تحسب استهلاك الكهرباء و علاقته بالامبير عليك فعل ما هو اتى تأتى بالرقم المكتوب على الكمبروسر بالوات او تجيبه من على الجهاز و ليكن وات لكل ساعه ثانيا هو بيشتغل على كهرباء كام فولت تعرف منين لازم تقيس بالافوميتر الفولت الفعلى و ليكن فولت يبقه الامبير يساوى الوات على الفولت\\ يساوى.6 أمبير اما اذا كان الجهاز مكتوب عليه LRA و هى حمل الامبير الكلى و يكون محسوب على اقصى سرعه للمروحه و الجهاز فى حاله تشغيل الكمبروسر و نفترض انهa اذا لحساب الوات المستهلك نضرب الامبير فى الفولت فينتج الوات