ما هي معادلات التحويل من طن الى كيلو وات او حصان؟

نريد ان نعرف الطن في المكيفات كم تساوي استطاعته من الوات

تم إضافة السؤال من قبل Safee Anas
تاريخ النشر: 2015/10/29
Ahmed osama saad abd elwahab
من قبل Ahmed osama saad abd elwahab , مدير تنفيذي لقسم الكهرباء , الجهاد للمقاولات العمومية والتوريدات

1 طن = 3.517 كيلو وات   و 1 حصان = 0.746  كيلو وات

فإن 1 طن = 4.714 حصان

Amr Elsayed
من قبل Amr Elsayed , مهندس تكييف , الملحم

للأسف الشديد المهندسين كلهم بيخلطو بين الكيلوات الحرارى والكيلو وات الكهربائى

1 طن = 3.517 كيلو وات حرارى

و 1 حصان = 0.746  كيلو وات كهربائى

Sherif Mohammed Ibrahim
من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company

توصيف جهاز التكييف بالحصان غير صحيح و لكنه النظام الدارج بمصر و يمكن اعتباره توصيف تجارى

ارقام التحويلات المذكورة صحيحه فى حاله استخدام برامج التحويل بين الوحدات لكن غير صحيحه للاستخدام الفعلى " اعتقد انه من غير  المنطقى و غير الطبيعى تصنيع جهاز تكييف بما يسمى واحد و ربع حصان و قدرته الفعليه تكون ربع طن على سبيل المثال - لا توجد شركه تصنع ربع طن - اقل قدره هى 0.75 طن و التى تكافئ 1.25 حصان"

بمعاينه عدد من اجهزة التكييف و الكتالوجات يتضح الاتى

1 طن تبريد يكافئ 1.5 حصان اسمى تقريبا

عمر ذوادي
من قبل عمر ذوادي , مساعد تقني في صيانة الات الحفر عن البترول , المؤسسة الوطنية لتنقيب ENAFOR

1طن = 3.5 ك.و

1طن = 4.71 حصان

abanoub شنودة
من قبل abanoub شنودة , مهندس , اتصالات

 1 طن =3.5169 . و 1 حصان = 0.746  كيلو وات

فإن 1 طن = 4.714 حصان

1حصان = 0.746  كيلو وات

 1 طن =3.5169

1 طن = 4.714 حصان

عبد الواحد رفيق
من قبل عبد الواحد رفيق , مساعد اداري , الجماعة المحلية

1 حصان = 0.746  كيلو وات

فإن 1 طن = 4.714 حصان

WAEL Ismaeel
من قبل WAEL Ismaeel , Maintenance Unit manager , North-Refineries-Company(NRC)

1- 1  طن = 3.517 ك وات

2- 1  حصان = 0.746  ك واط

اذا  1 طن = 4.714 حصان

tawfiq al moliky
من قبل tawfiq al moliky , مهندس كهرباء عام , شركة سدر

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

طن تكييف يا هندسه مش وزن

Eng-amgad Badr
من قبل Eng-amgad Badr

الناس اللي كاتبه 1 طن تساوي 4.7 حصان يراجعو نفسهم لان كلامهم دا بتنجان   الصحيح 1.5 حصان يساوي 1 طن تبريد يساوي 3.5كيلو وات حرااااااااااااااااااااااااااااااااااااري وليس كهربي

Abdelmahmood  Alim Albadri Alim
من قبل Abdelmahmood Alim Albadri Alim , فرد أمن وسلامه , شركة الهدف الخدمات المحدودة

1 حصان = 0.746 كيلو وات فإن 1 طن = 4.714 حصان