خشبة الميت اصل ثابت ولا متداول ؟

تم إضافة السؤال من قبل sameh hammam , محاسب , البناؤون للمقاولات
تاريخ النشر: 2015/10/28
abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

انت شغال في محل حانوني ولا ايه ههههتعالي نالف لسؤال متالفالخشبة اللي مش بتدفن مع الجثه يبقي اصل ثابت بنستخدمه في النشاط العادي لمحل الحانوتي اما خشبة للمسيحي بنتدفن معاه فانت بتبيعهالهم يبقي وكانها بضاعه بتجيبها للبيع يعني اصل متداول

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

سؤال غريب  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!الميت لا ياخذ شيئ معاه

Dexef ERP
من قبل Dexef ERP , assisstant , dexef

اصول متداوله وحسب البلد لان يوجد دول تدفن مع الميت

برنامج حسابات

Nour Roshdy
من قبل Nour Roshdy , Senior Accountant , EMECO General Contracting Co

هناك فرق بين خشبة الميت بالنسبة للمسلمين وبين خشبة الميت للاخوة المسيحين

ففي المسيحية يتم دفن الميت بالصندوق .. فيتم اعتباره أصل ثابت

أما في الإسلام فلا يتم دفنه بخشبة الميت .. فيصبح أصل متداول للمسجد

سجاد الراشدي
من قبل سجاد الراشدي , اداري , وزاره حقوق الانسان

خشبه الميت متداوله لنها ليس تدفن معه