انا فى كلية تجارة وعايزة اتخصص ومش عارفة اختار ايه احصاء اخف بالنسبالى لكن الكل بيقول محاسبة وادارة شغلهم اكتر جاوبونى بسرعة لو سمحتوا؟

تم إضافة السؤال من قبل فاطمة الزهراء ابراهيم محمد فهمى فهمى
تاريخ النشر: 2015/10/01
عوض الله سالم
من قبل عوض الله سالم , رئيس حسابات , شركة تطوير واستثمار عقاري ومقاولات

الدراسة في مجال المحاسبة اشمل والفرصة اكبر في العمل ، الاحصاء تخصص نادر والمنافسه فيه اقل ، اما ادارة الاعمال الدراسة اسهل وممتعه ولكن المنافسه فيها قوية لكثرة الراغبين وعلي العموم انتي تشوفي المناسب معاكي وهذا شرح مختصر ..

Haitham Mhemoud Abd-almotalb
من قبل Haitham Mhemoud Abd-almotalb , محاسب , جمعية مدينة صباح الاحمد التعاونية

بصى بالنسبة للشباب محاسبة افضل عشان الشاب يبقى قدامة اكتر من فرصة

كاشير - خزينة - مخازن - مشتريات - مبيعات- والخ

اما بالنسبة للبنت

فان تخصصت محاسبة عليها انها تشد حيلها ع قد متقدر عشان شغلها يتعلق بالامور المحاسبية الادارية سواء كانت مصروفات او ايرادات

وان تخصصت ادارة اعمال فدا بيدخلها فى مجال سكرتارية عشان اى صاحب شركة مش بيجيب خريج ادارة اعمال يعملة خطة للشركة بيعتمد على محاسب مالى خبرة او مكتب محاسبة ولكى الاختيار

هيثم طلب