What's the difference between the linear power supply and Switch Mode Power Supply?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed mohamed adam ahmed adam , مهندس اجهزة طبية - قسم المبيعات والتسويق , شركة ناصف للاستثمار الطبي
تاريخ النشر: 2015/09/28
liberte bikek manboo
من قبل liberte bikek manboo , team leader , ENEO CAMEROON S.A

the difference is that white the switch mode power supply  you can have many linear power supply,

one input and many output