Power supply to IP phones via PPoE.

What are the RJ45 pins used to have power to IP phones via PPoE switch.

تم إضافة السؤال من قبل Sadduddin Zanjani Shah Mohammed , Project Manager , Vibrant Serve FZC
تاريخ النشر: 2014/01/23
Rezaul Karim Rezo
من قبل Rezaul Karim Rezo , System Engineer , Mir Telecom Group

The original IEEE.3af- PoE standard devices provides up to.4 W of DC power (minimum V DC and mA) to each device.

The newer PoE+  IEEE.3at- PoE standard provides up to.5 W of power. Some vendors have announced products that offer up to W of power over a single cable by utilizing all four pairs in the Category5 cable.