Why do people use Primavera instead of ms excel for project management?

تم إضافة السؤال من قبل Binil Paul , Senior Planning Engineer , Keo International Consultants - Qatar
تاريخ النشر: 2013/08/29
Mohamed radwan
من قبل Mohamed radwan , senior planning engineer , El seif contracting and engineers

Because Primavera is deal with mega project and no limit of nos of activitities but MS project is deal with limit nos of activities.