حاسوبي لا يشتغل ومروحته لا تشتغل ولا يظهر شئ علي الشاشه لا يصدر في صوت لا يومض مفتاح التشغيل عدا انه يوجد به مصباح صغير بداخله يومض باللون الاصفر

تم إضافة السؤال من قبل one direction
تاريخ النشر: 2015/09/16
Mouhammad Shaded
من قبل Mouhammad Shaded , فني أشعة , مستشفى شبين القناطر المركزي

جرب وغير الباور يا سيدي واكد علي قاعدة الباور في المازر بورد

Reda Deef Abdeldaym Essa  Elhabony
من قبل Reda Deef Abdeldaym Essa Elhabony , العمل التطوعي و تنمية بشرية , جمعية الرحمة الخيرية

ده بالتاكيد عطل في الرامات

ahmed laribi
من قبل ahmed laribi

يجب عليك استبدال العجينة الحرارية التي توضع فوق البروسيسور

المشكلة في الغالب من البروسيسور يجب تغييره او ممكن تكون اللوحة الام