هل يوجد فرق بين الإبي الخاص بالجهاز والإبي للأنترنت بحجة أن بعض مواقع كشف الإبي تعطيك رقم مختلف عن الدي تختاره للشبكة؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed bahou , عون إدخال المعلومات , موؤسسة بالبالي للإعلام الألي
تاريخ النشر: 2015/09/13
amr ahmed
من قبل amr ahmed , مسوق الكتروني , شركه خاصه

السلام عليكم ورحمه وبركاته

ايوه في فرق

في اي بي الشبكه دي بتغير رقمه كل فتره وفي اي بي او رقم معين للقطعه في اللابتوب او جهاز الكمبيوتر وده ثابت وفي منتديات كبيره علشان مش تعمل فيها اكثر من حساب بيكون عملين برنامج لكشف رقم القطعه الموجوده في جهازك بالتوفيق