What is the most Important thing in data Entry job discretion?

تم إضافة السؤال من قبل Hassan Mahmoud Mohammed , Data Entry , Saudi Arabian Air Lines
تاريخ النشر: 2015/09/07
rahul swami
من قبل rahul swami , Computer Operator , solapur University

Data Entry Job is Similar to a typist, is a member of staff employed to enter or update data into a computer system database, often from paper documents [1] using a keyboardoptical scanner, or data recorder.