أنا صاحب محل.. كيف استطيع فهم الزبون الواقف أمامي؟

تم إضافة السؤال من قبل احمد سالم , مسؤول , تومة للطباعة والتصوير
تاريخ النشر: 2015/08/29
Moaz Refat
من قبل Moaz Refat , مدير منطقه , الشركه المتحده للتجاره والتوزيع

عن طريق بعض الاسئله السهله الواضحه مع جعل الحوار ودى وبابتسامه جميله مع بعض المدح على زوقه فى أشياء معينه

Merriam Ahmed
من قبل Merriam Ahmed , تنظيم منتدى شباب العالم , البرنامج الرئاسي لتأهيل الشباب للقيادة

 لو وضعت نفسك مكانه هتفهم هو عاوز ايه او الطريقة المثلى في طريقة التعامل معاه ايه