كيفية الدخول لمجال المحاسبة؟

السلام عليكم انا عندي ٢٦ سنة خريح تجارة قسم محاسبةتقدير مقبول ماشتغلتش في المحاسبة نهائيا ولا اعرف اي حاجة عنها ،اشتغلت في خدمة العملاء فترة و كتيكنكال سبورت وسيلس بس مش لاقي نفسي فيهم نفسي ابدا اتعلم واشتغل كمحاسب ياريت لو حد يقولي ابدا منين وازاي ولو في دورات معينة بتبدا في المحاسبة من البدايةوينصحني بأية اكون شاكر افضالة

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ahmed
تاريخ النشر: 2015/08/25
RoSe Hassan
من قبل RoSe Hassan , telesales , Pure technology co. for water treatment

ممكن تبدا تتدرب فى مكاتب محاسبة الاول

هتعرف الاساسيات

كمان فيه مكاتب محاسبة بتقدم كورسات وبتعطى شهادات

بس التدريب افضل

كمان حاول تاخد كورسات كمبيوتر ال ICDL مهمة جدا

وخصوصا الاكسيل

مع شوية انجليش