أين ترى نفسك في 5 سنوات؟

تم إضافة السؤال من قبل عبد القادر بن عويدة , مسؤول إنتاج , Sunlait
تاريخ النشر: 2013/08/25
mohamed hamed mohamed
من قبل mohamed hamed mohamed , medical rep , galaxy

الامارات

احقق محمد حامد اللي نفسي اشوفه كما احلم به ليل ونهار

ده لنفسي

انما في حجات كتير لاسرتي طبعا

وممكن اتجوز ممكن يعني مش اكيد ^_^

المعتصم النتشة
من قبل المعتصم النتشة , مدير تسويق و مبيعات , شركة الموزعون العرب ADC وكلاء شركة HAIER- IT WASH- BOMPANI

باذن الله تعالى و الاخذ بالاسباب و السير على الخطه التي رسمتها بعد عام باذن اله تعالى ماستر في التسويق في بريطانبا و بعدها بسنه اللتحاق بالدكتوراه في بريطانيا ايضا

nouar mohamed
من قبل nouar mohamed , LABOR , MI SWACO

في الجزائر او كندى ان شاء الله

Ahmed Saad
من قبل Ahmed Saad , مسئول تسويق , الجيزة

خارج مصر ان شاء الله

اسلام احمد محمد محمد albarbari
من قبل اسلام احمد محمد محمد albarbari , عضو فريق وفنى انتاج , لورد انترناشونال

الله ورسوله اعلم اذا كان امامى عمل  سوف يعلو بى وبأسرتى داخل مصر سأكون بمصر وان كان خارجها سأكون خارجها