هل تعتبر طريقه mini&max جيده فى مراقبه المخزون واعاده الطلب للمبتدئين؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed Hamed , Supply Chain Manager , knoz elhekma
تاريخ النشر: 2015/08/22
محمد فوزى العليمى عليم
من قبل محمد فوزى العليمى عليم , امين مخزن ثالث , بيوت الازياء الراقيه

اعادة الطلب ليس من عمل المبتدئين

واعاده الطلب بتختلف من مكان لاخر حسب حركة المخزون

والطريقه الامثل بتكون من واقع الحركه وكارت الصنف

والتوقع  بالسحب المستقبلى  واعاده الطلب فى غالب الامر مرتبطه برقم معين لابد من  الامداد الفورى عند وصولك له

وعملية اعاده الطلب من العمليات المعقده نوعا ما لانها بتتعلق بالسيوله والتكلفه التخزينيه وقوة المنشاه وكل صاحب عمل هو اللى بيحدد هايجمد كام من راس المال فى المشروع والربح المتوقع فى حالة تكدس المخازن او وجود حد الامان من منتج معين