Can we step-up the SEC (Saudi Electric Co ) provided 110V three phase system to 380V three phase system ? If yes, please provide some detail.

تم إضافة السؤال من قبل Tashfeen Ali Zahid , Engineering Manager , Mezzan Holding
تاريخ النشر: 2015/08/21
Mohammad Aamir Yousaf
من قبل Mohammad Aamir Yousaf , Electrical Engineer , Marine Services Company Limited

You have to use EI type step up transformer for it.

muhammad akram sardar ali
من قبل muhammad akram sardar ali , OWNER , AL - RAHEEB ELECTRONICS

you have use regulate step up transformer primery 110v to suscendry 380v