Where can I get an opportunity in my field as an electrical engineer?

i,have an experience in power ,,low ,medium,high voltage for more than15 years worked with Saudi electricity company

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/10
Khurram Shahzad
من قبل Khurram Shahzad , Fire Alarm Design Engineer (With Driving License) , GS Limited

saudi aramco is best for you

ajit sahoo
من قبل ajit sahoo

as electrical engg.join any design company for tranning purposes.then u find better carrer on that