لماذا صاحب العمل لم أحب اترك العمل يعطنى حقوقى ناقصة اروح لمين المحاكم تأخذ فتره طويله؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed nabil , مدير محل , sweetlady
تاريخ النشر: 2015/08/20
محمد فوزى العليمى عليم
من قبل محمد فوزى العليمى عليم , امين مخزن ثالث , بيوت الازياء الراقيه

لازم تفهم الاول انت بتكسب صاحب العمل ولالا ولو كنت بتكسبه وعايز تسيب الشغل فورا    ده مش من الاصول ولا الصح وكمان الغالب الاعم من العماله لما تحب تسيب مكان بتسيبه بمشكله مش بطريقه كويسه   علشان تسيب شغل من غير ما تخسر   لازم تعرف بتشتغل مع مين الاول    يعنى كويس ولالا وكل صاحب عمل له مفتاح للتعامل لو فهمته مش هاتخسر حقوقك ولا تخسره