ما هو الفرق بن أمين المخازن ومحاسب المخازن من ناحيه المهام الوظيفيه؟

تم إضافة السؤال من قبل Bishoy Adel Milad , Area Sales Manager ( North Upper Egypt ) , Aman For E-Bayment
تاريخ النشر: 2015/08/17
محمد فوزى العليمى عليم
من قبل محمد فوزى العليمى عليم , امين مخزن ثالث , بيوت الازياء الراقيه

الاصل فى المخازن هو امين المخزن واستحداث وظيفة محاسب مخازن دى لتسهيل الاتصال بين المخزن والاداره واذا كانت فى الصوره الصحيحه فمحاسب المخزن هو المنوط بحساب التكلفه عن كل بنود التخزين من نقل ومناوله ولف وحزم  وشحن وتفريغ وتجهيزات مخزنيه ومتابعة المصاريف الكامله بالنقل والشحن وخلافه وغالب عمله خارج بناء المخزن   اما امين المخزن هو المسئول الاول واصلى عن المخزن من بناء ومرافق وبضاعه ودوره مستنديه وحصر وتنفيذ المهام وعملالجرد اليومى وتشغيل العماله وتصفية العهد اليوميه وعمل كشوف الرواكد ومتابعة المخزون وتقديم التقارير عن حد الطلب ونواقص المخزن وهذه بعض الامثله فى عالم المخازن