Kindly suggest me that which type of font/text is suitable in AutoCAD drawings?

تم إضافة السؤال من قبل SUBHASHISH BHATTACHARYA , Asst. Manager-AutoCAD Drawing & Technical Documentation , Jindal Steel & Power Ltd.
تاريخ النشر: 2013/08/23
ahmad hussin mohammed
من قبل ahmad hussin mohammed , مهندس ميكانيكي , عبد المحسن الحكير

arial or time new roman

Mohamed Abdul Monem Abdulah
من قبل Mohamed Abdul Monem Abdulah , Market leader , Zamil CoolCare

Try always to use the .SHX fonts instead of the true type fonts in your drawings. this will make your file smaller...

Muhammad Azher Hassan
من قبل Muhammad Azher Hassan , Design Engineer , Cytedal Pty Ltd

I Suggest you to use Malgun Gothic.
Simple and Attractive

Osama Elghamry
من قبل Osama Elghamry , Senior Design Architect , DUR Hospitality

I always try and use CityBlueprint.

Mohammad  Tayyab
من قبل Mohammad Tayyab , Architectural AutoCad Head Draftsman , Saudi Oger LTD

I always try and use Arial for Dimensions & Name of Room and Size.CityBlueprint & Calibri I like for Description. Arial Black & Swis721BlkOulBT for main Title

tariq aziz awan
من قبل tariq aziz awan , Senior Draftsman (Mechanical/structure) , Xpert Engineering

arial or romans