ايهم تفضل فى تقسيم فرق البيع..تقسيمهم حسب المناطق ام تقسيمهم حسب المنتجات؟

تم إضافة السؤال من قبل Kamal Abdul Hakiem Abdul Aziz Mohamed , مدير عام , مؤسسه عالم الاجهزه والتجهيز
تاريخ النشر: 2015/08/13
Ahmad Salem
من قبل Ahmad Salem , نائب المدير الادارى , وزارة الكهرباء والطاقه المصريه

اذا كانت المنشأه او الشركه تقوم بتسويق اكثر من منتج افضل التقسيم حسب المنتجات اما اذا كانت تقوم بتسويق منتج واحد افضل ان يكون حسب المناطق