كيف احصل على تعليم للغة الانجليزية جيدا وهل يوجد تعليم على الانترنت ؟

تم إضافة السؤال من قبل جيولوجي /آلاء محمد فريد ابو السعود , trainee , badr al-dien petroleum company
تاريخ النشر: 2015/08/11

انا دورت كتيرر علي الإنترنت بس ملقيتش حاجه كويسه بس اخر ما توصلت اليه كورس12 مستوي صوت و ملفات word ممتاز جدا ممكن لو حابه تطلعي عليها ابعت لحضرتك اول مستوي علي الإيميل

belli azzeddine
من قبل belli azzeddine , اختياري , اختياري

هناك مواقع لتعلم اللغة الانجليزية في الانترنات ويمكن الحصول بالاطلاع علي المواقع المتخصصة