كيف كنت في أول مقابلة عمل لك ؟

هل كنت متوتر  ؟

هل تم أختيارك ؟

تم إضافة السؤال من قبل أحمد فوزي زكي اسماعيل , accounting manager , chapatti Indian Restaurant
تاريخ النشر: 2015/08/08
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

التوتر شيئ طبيعي خاصة في اول مقابلة

على الا يكون زائد وغالبا ياخذ القائم بالمقابلة ذلك في الحسبان

  ويتم الاجابة  بثقة  و صدق   و التوفيق من عند الله

mohammed abdullah
من قبل mohammed abdullah , مضيف , شركه بترول بلاعيم

تم اختيارى الحمد لله فى شركه بترول

تامر اسامه حلمى
من قبل تامر اسامه حلمى , مدير مخازن , دار القبس للطباعه

لم اكن متوتر على الاطلاق

وتم اختيارى للوظيفه المعلن عنها

Hani Al Mowallad
من قبل Hani Al Mowallad , Director of Talent & Culture , Mövenpick Hotel & Residences Riyadh

بعد التخرج اكيد بيصاحبها التوتر والقلق لان السنوات السابقة لم يكن الكثير لا يعرف اهداف المقابلة الشخصية وكيف تتم

طبعا , اترفضت اكثر من14 مره خلال سنة ونصف وبعدها اتى الفرج

محمد عطااللة محمد امبابى
من قبل محمد عطااللة محمد امبابى , ميكانيكى , اونيست للنقل السياحى

التوتر اول طريق الهبوط التوكل على الله والثقه فى ان رزقى لن ياخذه احد هوى الطريق الامثل للمقابله

محمد ناجى محمد عبد الرحمن المغربى
من قبل محمد ناجى محمد عبد الرحمن المغربى , امين مخزن , نسلة زبادى

مسترخى الاعصاب صافى البال والنفس

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

يالله ذكريات

نعم كنت بشدة التوتر خاصة واني التحقت بالعمل اثناء دراستي الجامعية ولكني مقتنع بان نقطة انطلاقي كانت في بداية2007 حينما التحقت بالتدريب والعمل بمجال التكنولوجيا والدعم الفني ومن ثم التخصص بمجالي في سوق الاسهم خاصة اذا كانت المقابلة مع دكاترة اكاديمين والمدير العام للمجموعة القابضة حينها والعضو المنتدب

mohamed ibrahim
من قبل mohamed ibrahim

لم اكن متوتر لانها ارزاق

لم يتم اختيارى سبب الوسطة

Hoda Mosa
من قبل Hoda Mosa , Data Entry , العربى جروب للصناعة والتجارة

اول مقابلة ليا كانت فى شركة الادوية  طبعا فى الاول انا ذهبت لمقر الشركة وعملت الابليكشن وقالولى هنتصل بيكى طبعا زى اى شركة فعلا قعدت شهر كامل كان صاحب الشركة مسافر ولما رجع تم الاتصال بيا وذهبت فى معاد المقابلة عادى جدا مافيش اى قلق مافيش توتر ع الرغم ان ده اول عمل  ليا فى شركة بيختلف طبعا عن الاعمال الاخرة اللى قمت بيها اول ما دخلت صاحب الشركة قاللى انتى كده خلاص معانا تم اختيارك وزميلة اخرى وخلصت المقابلة بعد طبعا عدة اسئلة عادية جدا والحمد لله .............

Bader Alharbi
من قبل Bader Alharbi , مدير قسم الابتعاثات والدورات , وزارة الدفاع

لا لم اكن متوتر وتم اختياري ولله الحمد