ما هي النقاط الأساسيه في إقتناع العميل بالمنتج ؟

تم إضافة السؤال من قبل Hosam Mohammed Ali , Sales Manager , Daleel Advertising
تاريخ النشر: 2015/08/07

ضمان جودته   وكفالته  والسعر المعقول

hisham magdy
من قبل hisham magdy , TO , مؤسسه شبكه العمل للتسويق العقارى

ان يكون سعره مناسب له ويكون للمنتج عروض خاصه لكى ينبهر به

النقاط الاساسية هي الميول الى عقليته فمثلا بيع سروال ساعتمد فيه على طريقة لباسه واخبره ان ذوقه احلى لكن هذا سيكون احلى

Ahmed mostafa mohamed zahran
من قبل Ahmed mostafa mohamed zahran , property consultant , SEDRA

تياتي اقتناع العميل بالمنتج اذا كان عنده رغبه شرائيه اولاا فيبدا الاقتناع بالمنتج حينما تشرح السوق اللي حواليه كله وتغطي كل المنتجات المنافسهبصدق فمن هنا يبدا الثقه بالمنتج

mustafa mohammed
من قبل mustafa mohammed , متدرب , sanovi

الكفاءه والجوده وحسن التقديم

hadeer younis
من قبل hadeer younis , متدرب , بنك بلوم مصر

مطابقة النتج لمتطلبات العميل

ان يتمتع المنتج بجوده عاليه تناسب الجوده العالميه

تمتع المنتج بشكل عام خارجى يلفت نظر العميل

اعطاء العميل ضمان استبدال المنتج خلال فترة معينه فى حالة عيوب الصناعة

وضع سعر مناسب للمنتج حيث يناسب السوق المحلية ومستوى العميل

عقيل عقيل
من قبل عقيل عقيل , مدير مالى وادارى , الاسراء للبلاستيك

جودة المنتج - نوعيه المنتج - كيفيه استخدام المنتج وسهوله استخدامه