من أهم عوامل تقييم الشركات أ- حجم التعاقدات المنجزة ب - جودة الاعمال المنجزة ج - طريقة التعامل مع العملاء أم د-الامتيازات التي تقدمها للموظفين؟

تم إضافة السؤال من قبل Bader Eldin Elameen , Deputy Executive Manager , Bin Zehefa for general contracting
تاريخ النشر: 2013/08/21
Qamar HASSAN MHAMAD SMADI SMADI
من قبل Qamar HASSAN MHAMAD SMADI SMADI , مديرة , مدرسة حدائق الطفولة النموذجية

ب-جودة الاعمال المنجزة

Michael Magdy
من قبل Michael Magdy , Chief accountant , speed trade

حجم التعاقدات المنجزة ب - جودة الاعمال المنجزة خالص تحياتي ,,,

كلهم ,  مينفعش استثنى واحده , لو اعمالى عاليه الجوده وفى نفس الوقت  عدم اعطاء امتيازات للموظفين سيقل جوده انتاجى ....
وكذلك بالنسبه للباقى

زهير موسى رشيد بكر
من قبل زهير موسى رشيد بكر , استشاري علاقات عامة , خاص

جميع ما ذكر