Desirable qualities for a brand name include all of the following EXCEPT?

1. It should be easy to pronounce, recognize, and remember.

2. The name should translate easily into foreign languages.

3. The brand should always be a long word to get attention.

4. It should suggest something about the product’s benefits and qualities.

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/07/30
Imdad Hussain Rajput
من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego

EXCEPT Option3: The brand should always be a long word to get attention.