What is the best IELTS (Academic Module) preparation book?

تم إضافة السؤال من قبل Abdrabou Sharafeldin , Education Consultant , Educational Services
تاريخ النشر: 2015/07/10
ZUBAIR SOOMRO
من قبل ZUBAIR SOOMRO , S2 Officer/Deputy Manager/Medical Officer/Occupational Health Physician , Pak Suzuki Motor Company Limited

IELTS ESOL EXAM BOOKS . any recent one

Abdrabou Sharafeldin
من قبل Abdrabou Sharafeldin , Education Consultant , Educational Services

I teach the four skills.

What is the IELTS preparation book do you prefer?

Avanti Chaturvedi
من قبل Avanti Chaturvedi , Part Time Instructor , The Princeton Review

Do you have any particular section in mind? Listening, Reading, Writing or Speaking?