Which ERP is best for AP module?

تم إضافة السؤال من قبل Farrukh Abbas , Chief Accountant , Traks FZE
تاريخ النشر: 2017/02/15
Farrukh Abbas Wahla
من قبل Farrukh Abbas Wahla , Accounting Supervisor , Tristar Group

SAP FICO for Manufacturing companies and MS Dynamics for Retail.

Salman Yousuf
من قبل Salman Yousuf , Accountant , Indigo Gulf

Dynamics AX and SAP for big  companies provide a better solution at medium level, Dynamics GP, NAV are good. A variety of reports are available for analysis purpose which can be customized.