Could you please suggest me the best Social Login module for Drupal 7?

تم إضافة السؤال من قبل Harikrishnan Aryasseril , Sr.Web developer/SEO/Digital Marketing , Ealaniah Magazine
تاريخ النشر: 2016/08/16
Harikrishnan Aryasseril
من قبل Harikrishnan Aryasseril , Sr.Web developer/SEO/Digital Marketing , Ealaniah Magazine

 I found a number of modules for this, e.g:

  • OneAll Social Login
  • HybridAuth Social Login
  • Social Login and Social Share
  • Janrain Social Login
  • Stitchz Social Login

I wonder which one is best on functionality and perfect working condition?

I never used any Social Login for D7.