In hand sewing, are you comfortable using thimbles?

تم إضافة السؤال من قبل pinky magalona , Fashion designer , dhar alghalia atelier
تاريخ النشر: 2015/07/04
Marilou Canonigo
من قبل Marilou Canonigo , tailor , Elie Saab Boutique (Blue Salon)

Yes, I am comfort of using thimbles to protect my fingers while hand stitching.

Marilou Polo
من قبل Marilou Polo , Baby settir , Almulhim

Yes.. I'm comfortable to use any sewing kit or sewing tools.

This is my job and hobby.

samia لحمادي
من قبل samia لحمادي , architecte , buraeu d'utudes et architecture

yes hand sewing, are you comfortable using thimbles