What office equipment are you able to use? What software are you comfortable using?

تم إضافة السؤال من قبل Nimasha Fernando , Executive Secretary to the Team Leader , SMEC International Consultancy Pty Ltd.
تاريخ النشر: 2014/07/22
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

I think most people are comfortable using Windows and Microsoft office.

Cheryl Del Rosario
من قبل Cheryl Del Rosario , Contract Assistant , First Gulf Bank

I am using Oracle and Microsoft Office Applications