What computer skills do you have and what programs are you comfortable using?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2013/08/25
fathi Albsomy
من قبل fathi Albsomy , Business Intelligence Manager , Savola Foods

oracle form and report builder versions6I and10G sql navigator plsql developer

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

I agree with all the answers