Although we had thorough typing knowledge Why we are not getting now days data entry jobs?

تم إضافة السؤال من قبل Pallavi Rajesh , Accounting And Administrative Assistant , BENCHMARK AUTOMOTIVE TYRES &RIM TR. LLC
rameen atif
من قبل rameen atif

ITS BECAUSE MOST OF THE SITES JUST TELL YOU BOUT THESE JOBS BUT THEY DONT TELL YOU THE WAY HOW YOU CAN EARN WITHOUT REGISTRATION ETC

fatima ezzahra hajou
من قبل fatima ezzahra hajou , متدرب مهندس , المكتب الشريف للفوسفاط

because some people don't have time

STELLA ATIBOR
من قبل STELLA ATIBOR

WE GET DATA ENTRY JOBS BECAUSE MOST PEOPLE FIND IT DIFFICULT TO SIT AND DO THEIR OWN TYPING.