What are the forecasting methods according to industry analysis and environmental scanning ? which one you prefer ?

تم إضافة السؤال من قبل ahmad odeh , Project Assistant , Norwegian refugee council
تاريخ النشر: 2015/06/21
boudebouz hamza بودبوز
من قبل boudebouz hamza بودبوز , مهندس بيئة , مؤسسة وقاية وتطهير البيئة

orecasting techniques a. Regression analysis b. Learning curve analysis c.<F Exponential smoothing d. Time series analysis e. expected value