ما رأيك بالتقليد أو محاكاة الآخرين دون إضافة الشخص علامة تميزه عن غيره سواء في العمل أو بالحياة بشكل عام؟

عم أستغرب ليش في ناس شغلتها النسخ لصق بمختلف أمور الحياة سواء كتابيا أو عمليا

تم إضافة السؤال من قبل arij arij , صيدلانية , صيدلية حمدة
تاريخ النشر: 2013/08/12
علي الصعيليك
من قبل علي الصعيليك , مدقق حسابات , مجموعة باس الدولية (مشروع الميناء الجاف مؤسسة العامة لسكة الحديد)

انا لا اؤيد تقليد الاخرين اعمل علي ابتمار طرق خاصة بي تميزني عن غيري لاكون مميز وكسر الروتين اليومي فالمبدعين يبتكرون الافكار لهم في العمل والحياة الطبيعية فالملعلم المبدع يبتكر ذرق وافكار يضايفها لشرحه لتزيل الملل لدى طلابه من الشرح التقليدي

Radwa Khattab Mohammed Abaza
من قبل Radwa Khattab Mohammed Abaza , Training Advisor , New Vision Recruitment and Training

ده بيكون دليل على ان الشخص ده غير مبتكر وضعيف الشخصيه