To implement HACCP system in industrial catering where bulk cooking could tell how many (minium) HACCP staff need?

Haccp system to be introduced i food preparations, Raw food receiving, Storing,Transporting, work place and surrounding environment.

تم إضافة السؤال من قبل ALOY SUMITHRA DE SENAKA PERERA , CATERING UNIT MANAGER , shaqab abela catering services co.
تاريخ النشر: 2013/08/10
Abdul Careem Aslal Saja
من قبل Abdul Careem Aslal Saja , Hygiene Officer , Baladna Food Industries

It depends on the item which is cooked and meals supplied per batch

احمد جلال حسني
من قبل احمد جلال حسني , quality manager , nile establishment for international trade